Det at synge er en fysisk handling – ligesom når man dyrker sport. I begge tilfælde, når man trækker vejret dybt ned i maven, bliver der frigivet en masse velværehormoner, de såkaldte endorfiner. Men den kontakt, man får med sig selv, er mindst lige så væsentligt. Når man synger, er man meget fokuseret. Man kan hverken græde eller grine. Man kan heller ikke tænke på andre ting. Man tænker kun på sang – og de bekymringer, man ellers måtte have, bliver sat på pause.

Voices of Gospel, hvad er det for et kor ?

Voices of Gospel er et gospelkor hvor alle er velkomne.
Vi synger sammen hver mandag aften fra kl.  19.00 – 21.30.
Korleder og pianist er Lars Joachimsen.

Baggrund

Koret blev etableret i foråret 2004 med ønsket om at skabe et lokalt kor i Hillerød og omegn. Medlemsantallet begyndte på ca 20 medlemmer, men har de seneste sæsoner ligget stabilt på 80 sangere, men vi tager løbende imod nye sangere, så skriv til os, hvis du er interesseret i at være med i Voices of Gospel. Her er ingen krav eller optagelsesprøve – alle glade sangere er velkomne.

Traditioner

Af traditioner deltager vi i 3-4 gospelgudstjenester årligt, derudover har vi julekoncert i Støberihallen (læs anmeldelse), med band og ofte et stort veloplagt publikum. Vi har deltaget i Tivoli Gospel Festival og Gospel på Bakken flere gange.

Vi afholder også arrangementer, såsom kordage eller korweekend, med fokus på at lære sangteknik, arbejde med nye sange og ikke mindst lære hinanden bedre at kende.